top of page

Voorwaarden en prijzen

Human Design Haarlem hanteert twee tarieven: particulier en zakelijk. Hiervoor is gekozen om mijn diensten betaalbaar te houden voor de particulier. De voorbereidingen zijn bij de prijs inbegrepen (conform Human Design Genetic Matrix) Ik werk vanaf mijn eigen locatie. Indien gewenst kan dat ook op een alternatieve locatie; prijsafspraken hierover zijn in overleg te maken. 

Tarieven particulier

Intakegesprek (telefonisch) : Gratis 

Persoonlijke analyse incl. een geluidsopname en 1,5 uur uitleg : €245

Losse coach sessie human design : € 125 p/u
Pakketprijs persoonlijke analyse 2 uur en 2 opvolgende sessies van 1,5 uur € 499

Losse consulten energetische therapie : € 197 (2 uur) 

Omdat ik niet ben aangesloten bij een zorgverzekering is het voor particulieren mogelijk om coaching kosten in overleg te declareren bij hun werkgever. 

Tarieven zakelijk 
Intakegesprek : € 120

Persoonlijke analyse incl. geluidsopname en uitleg : € 175 p/u 
Losse coach sesssie human design : € 125 p/u

Losse consulten energetische therapie : € 125 p/u 

Trajecten op basis van offerte.

Betaling

* Particuliere klanten ontvangen een factuur met een betalingstermijn van 7 dagen. Human design analyse wordt vooraf in rekening gebracht.

* Zakelijke trajecten worden voorafgaand aan het traject in rekening gebracht. 

Annulering
Bij verhindering of verzetten van een afspraak binnen 48 tot 24 uur voor de afspraak wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht. Binnen 24 uur wordt 100% van het verschuldigde bedrag berekend. 

Trainingen/workshops

Als u bent verhinderd, mag u tot 24 uur voor aanvang van de workshop een vervanger naar de  sturen. U geeft de naam van de afgevaardigde tot 24 uur voor aanvang van de workshop schriftelijk per e-mail door.

Als u bent verhinderd en u heeft zich niet afgemeld of geen vervanger gestuurd, bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd.

Human design Haarlem heeft het recht een workshop te annuleren. De deelnemers ontvangen hiervan voor aanvang van de workshop bericht. Indien mogelijk wordt een passend alternatief aangeboden. Als de deelnemer hiervan gebruikmaakt, wordt het bedrag voor deelname niet terugbetaald. In andere gevallen wordt het bedrag terugbetaald.


 

bottom of page