top of page

Het ontbrekende puzzelstukje!

Waarom voel ik mezelf zo anders?

Mijn hele leven voel ik mezelf al anders. Maar wat is dat dan? en hoe voelt een ander zich? Geen idee..

Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met Human Design voelde dit als een soort thuiskomen. Waarom had nooit iemand mij dit verteld!

Het ontbrekende puzzelstukje had ik gevonden: ik ben een Reflector. Ik heb een 'open' profiel en de maan als autoriteit. Maar 1% van de wereld bevolking is geboren onder dit gesternte. De ultieme spiegel voor iedereen!
 

Vanaf mijn 20ste ben ik met verschillende tussenposes op zoek geweest wat dit anders dan inhoudt? Het begon al heel jong en ben altijd ontzettend leergierig geweest. Blijkt dat ik daarvoor in dit leven hier ben om zoveel mogelijk te leren, te observeren. Mijn levenspad is the cross of education wat zoveel betekent als dat je eerst veel studeert en vervolgens deze opgedane kennis passievol deelt! En delen wil ik deze kennis heel graag!

Vele studies zowel in het reguliere als alternatieve circuit heb ik gevolgd. Begonnen met bedrijfseconomie, maatschappelijk werk en toegepaste psychologie. Maar het meest fijne zijn mijn studies human design, ademhalingstherapeut en sjamanistisch practitioner. Hier kon ik mezelf in vinden en totaal mezelf zijn. Heel lang heb ik gedacht dat ik niet goed genoeg was om vervolgens nog meer studies te volgen. Weet nu uit jarenlange ervaring dat er niet één methode is die voor iedereen werkt maar er zijn heel veel verschillende manieren die ervoor zorgen dat wij een voller leven mogen hebben. Nu luister ik naar mijn binnenkant die schreeuwde om erkenning en om zichtbaar te mogen worden!

Dit gun ik iedereen! En daarom nodig ik jou uit om samen met mij jouw unieke profiel te analyseren. Een bijzondere belevenis waarin jouw volledige essentie tot uiting komt en jij mag stralen en vooral leven naar wie jij bent!

 

Deze kennis is bizar! Waarom weet niemand dit? Ik ben nu op het kennisniveau aanbeland dat ik de overdracht op de eerste lagen in begrijpelijke taal aan anderen kan overbrengen. En dat is precies wat ik nu wil doen!

 

- Jeannette Branderhorst -                                

Jeannette Branderhorst

Human Design analist&coach

Al meer dan 12 jaar een begrip als human design reflector

Nieuwsgierig?  

GRATIS en onbeperkt profielen ophalen en bewaren

bottom of page