top of page

Hallo!

KLANKBORD

Gericht op de ander, benieuwd: Wie BEN jij? 

Gids, Soundboard, Procesbegeleider, Wandelende Vuurtoren, Baken, zijn allemaal aanduidingen om een van de twee Non-Energie types, de Projector te karakteriseren. 

Wees jezelf bewust dat jij echt anders door het leven gaat dan de meeste mensen die jij in jouw dagelijks leven tegenkomt. Er zijn zoveel verschillen en waarschijnlijk leef je net als alle "anderen". Dit kan desastreus zijn voor jouw projector systeem. Wees zuinig op jouw kwaliteiten en zie de schoonheid van wie jij bent en wat jij te brengen/geven hebt in deze wereld!

Mijn eerste persoonlijke analyse kreeg ik van een Generator en ook al is de intentie en bedoeling goed maar ik als Reflector heb net als jij een zo anders werkend systeem dat bijna niet te bevatten is, voor jezelf niet en laat staan voor een Generator. Het is echt belangrijk dat je de juiste informatie krijgt over wie je nu eigenlijk bent!

 

Energetisch ben je met een open levensenergie centrum (sacraal)  in de wereld gezet. Je bent gebouwd om informatie binnen te krijgen en richting te geven. Gefocust op de ander en vooral als geleider/klankbord voor de 70% Generator Groep. 

 

Je focust van nature op de ander, met een voorkeur voor één op één.

Op de een of andere manier word jij door Generators bijna altijd opgemerkt, waarbij hun respons varieert van: 'ga uit mijn ruimte!' tot heel prettig en bijna verslavend: 'Ga door, ik betaal!'

 

Jouw openheid laat lijken alsof jij een powerhouse bent. Feitelijk 'ga' je op de energie van je omgeving, vergroot die uit en het lijkt hiermee alsof jij de meeste energie van allemaal hebt. Dit is een bijzonder mechanisme, waarvan het goed is om het te leren herkennen.

 

De uitvergrote stand...

 

Marilyn Monroe, Brigitte Bardot en Sylvi Meis zijn Projectoren die seksuele energie uitvergroot brengen, terwijl er van binnen een heel ander persoon huist.

 

Bij situaties met veel druk/pressie zijn ze vanuit het niets ontvlambaar en ontstaat er ongecontroleerde heftigheid, en weerstand? Je pakt de energie om je heen, zowel positief als negatief, op en projecteert die in het groot de ruimte in. Vaak ben je ook de gangmaker op feesten en partijen en vraagt men zich vaak af hoe je dat toch volhoudt? 

 

Je zult dit ongetwijfeld herkennen en ook dat je 'binnenkant' een compleet andere wereld is. Hier ligt je leerproces vooral in de omgang met de 70% Generators, die essentieel anders in elkaar steken, maar wel de grote meerderheid van de mensen om je heen vormen.     

 

Iemand die bedoeld is als Klankbord, maar daarin niet gezien/erkend wordt, gaat dat opeisen. Hij wil laten zien wat zijn waarde is. En reken maar dat Projectoren dat kunnen: in de overtreffende trap van alles en iedereen! 

 

Deze vaak weer gefocuste energie ervaart de omgeving als lastig. Je wordt gezien als een bemoeial, een pain in the ass of juist als 'wow wat een gaaf mens!'. Maar vaak in een versterkte vorm van iets.  

 

Waarom begrijpen anderen mij niet?

 

Maar liefst 70% (Generator) is bezig met iets uit te voeren. Zij zitten daar middenin en zitten helemaal niet te wachten op een wijziging van 'werk in uitvoering'. Pas wanneer zij de kans krijgen een respons te ervaren, bijvoorbeeld:  'Ja leuk, hier gaan we energie aan geven', zullen zij bereid zijn hun focus te wijzigen en wordt het proces efficiënt en productief.

 

Hier zie je in organisaties de verandertrajecten de mist in gaan. Wanneer de 'groep' niet 'Ja leuk, gaan we doen' voelt, gebeurt het dus niet. Een projector in balans kan hier ultiem de leidende rol nemen om de groep zover te krijgen.

  

8% (Manifestor) is bezig met het initiëren van nieuwe dingen, maar daar heeft hij niemand bij nodig. Dat doet hij alleen. 

 

1% (Reflector) ziet alleen maar: 'Wat maken jullie er een bende van, maar zolang niemand mij iets vraagt zal het wel goed zijn'. De reflector leeft als het ware in een slow motion film en heeft niets met structuur, regels en tijd. 

 

De rollen zijn: 

 

Reflector/Trendwatcher:  Zien wat er aan zit te komen 

Manifestor/Kick Starter:   Uitdenken en in gang zetten

Projector/Klankbord:        Hoe zou jij dit implementeren?   

Generator/Bezige Bij:        Wat moet er gebeuren? Leuk, gaan we doen!

 

Op die manier zouden we allemaal heerlijk in ons vel zitten, mits we maar begrepen hoe het eigenlijk werkt en stopten met teams samen te stellen op basis van vaardigheden, of in een gezin ieder kind hetzelfde te behandelen. Iedereen gaat voorbij aan de 'energetische' waarde van de types en wat er plaatsvind wanneer deze bij elkaar komen.  

 

Projectoren worden pas geboren vanaf 1781. Zij zijn bedoeld om de nieuwe stijl leiders te worden. Nu het niet meer draait om elkaar te domineren met zwaard, paard en brandstapel (Manifestor stijl), zijn we toe aan een meer sensitieve wijze van benaderen/leiding geven, gericht op het meekrijgen van 'de grote groep' Energietypes (Generators).  

 

Barack Obama, Angela Merkel en Nelson Mandela zijn voorbeelden van projectoren die in de nieuwe stijl leidinggeven, waarbij 'de grote massa' respons had op hun ideeën en stijl en bereid was op hen te stemmen en zich door hen te laten leiden.

 

Had ik dat even 20 jaar eerder geweten!    

 

Ik nodig je uit om een uur één op één te zitten voor een uitleg van je eigen profielkaart, maar ook van de andere energietypes. Je bent tenslotte gericht op de ander! 

 

Groet, Jeannette

Projector

Strategie

Wacht op de uitnodiging:

Zodra een Projector durft te wachten tot iemand hem/haar herkent en uitnodigt tot iets, is de weerstand verdwenen!

 

Wachten is nu exact wat wij niet leren van jongs af aan. Heel tegennatuurlijk dus, maar waarom zou je er niet eens mee gaan experimenteren?       

Autoriteit - Wegwijzer

Je lichaam is zo gebouwd dat je een eigen 'wegwijzer' ingebouwd hebt gekregen, afhankelijk van je energietype. 

 

Je oorspronkelijke lichaams-intelligentie, die wij in de loop van de tijd allemaal vergeten zijn. 

 

Je moet even weten hoe het werkt.  

 

Voor Projectoren, als geleiders, is het heel belangrijk hun wegwijzer te kennen. Binnen dit Energietype  bestaan de meeste variaties van alle types.

 

Het kan zijn dat er bij jou in je profielkaart staat:

 

-Emotionele Projector

-Splenic Projector 

-Ego Projector

-Self Projector

-Mentale Projector  

 

Ik leg je graag uit hoe dit exact werkt en

hoe de interactie is met andere types.

Meer weten?
GRATIS

 

GRATIS en onbeperkt kaarten aanmaken en bewaren. 

bottom of page