top of page

Human Design en kinderen

Wil je ook graag weten wie jouw kindje is? Wil je jouw kindje begeleiden op de manier die bij haar of hem hoort? Wil je jouw kindje goed kunnen begrijpen en hem/haar laten zijn wie hij/zij is? 

Als je wilt weten hoe jouw kindje echt in elkaar zit geeft Human Design je de inzichten. Het laat je zien tot welke energie en kwaliteiten jouw kindje van nature consistent toegang heeft en welke niet. Welke kwaliteiten bezit jouw kindje? Welke horen bij hem en welke niet? Human Design is een steeds bekender wordend systeem en gaat ervan uit dat ieder mens uniek is, een uniek ontwerp heeft dat reeds vanaf je geboorte vast ligt. Als je gaat leven volgens deze gebruiksaanwijzing dan leef je jouw leven en zal je merken dat je jouw rol beter kunt pakken en dat geeft uiteraard energie en balans in je leven.

 

We begeleiden onze kinderen naar het ideaal beeld van de maatschappij waarin we leven. We gaan als kind allemaal naar het basisonderwijs en worden onderwezen in dezelfde materie. Hoe fijn zo het zijn als we dit kunnen ombuigen en we eerst naar jouw kind kijken en hoe het systeem en mechanisme werkt. Geloof me, iedereen is anders en sommigen onder ons zijn dusdanig anders of uniek dat het fijn is om te weten dat zij een andere     "gebruiksaanwijzing' hebben. Zodra we dit ons eigen maken en van elkaar kunnen weten en accepteren hoe het werkt dan kan de liefde voor jezelf en voor de ander veel gemakkelijker stromen

Human Design of Jouw Ontwerp wordt gemaakt op basis van je geboortegegevens en bestaat uit informatie uit o.a. de I Ching, Kabbala, chakra's, genetica, biochemie, kwantummechanica, astrologie en antropologie. Ik bied een luxe glossy (magazine) met alle unieke details over jouw kind samen met een uitleg en eventueel coaching zodat jij jouw kind kan en mag begeleiden op de manier waar zij of hij voor bedoeld is!

knuffelzacht
bottom of page