top of page

Hallo! 

TRENDWATCHER, ZIENER

'Wie zijn jullie? Wat gebeurt hier precies?'

Reflector, Ziener, Trendwatcher, Sythesizer, 'Dynamiek Sensor', zijn aanduidingen die het tweede Non-Energie type , de Reflector (1%) , typeren.  

 

Reflectors zijn volledig open in de wereld gezet. Gemaakt en bedoeld om informatie binnen te krijgen en zo nieuwe patronen en dingen te zien die van belang zijn voor het grote geheel, zodat daarop ingespeeld kan worden. 

 

Reflectorschap is een pittige opgave in een maatschappij waar 99% van de mensen op alle fronten anders zijn. De Reflector heeft als enige type de Maan als autoriteit/wegwijzer en dat vergt uitleg over de werking daarvan. Je leert begrijpen hoe het komt dat je je iedere dag zo anders voelt en vaak totaal energieloos. De Reflector is in die zin nooit stabiel en kan niet weten wie hij/zij werkelijk is zonder kennis te nemen van Human Design of Genetic Matrix.

 

Van jongs af aan heb je altijd al geweten dat je echt heel anders was dan de rest, maar je had geen idee wat dit was. Je ervoer dat mensen je eigenlijk nooit zagen en bijna langs je heen keken. Waarschijnlijk maak je geregeld mee dat anderen eigenlijk nooit naar JOU vragen, maar altijd over ZICHZELF beginnen te vertellen... 

     

Logisch!  Jouw energieveld werkt als teflon

 

Anderen 'sensen' jou niet, maar zichzelf, en reageren daarop (dat hebben ze zelf niet door). Eigenlijk ben jij een 'lopende spiegel' voor hen. De keren dat iemand aan jou vraagt: 'Hé, voel je je niet lekker?'  

Kun je leren denken:  Ik voel me prima, je hebt het over jezelf!

  

Met die volledige openheid sta jij het meest aangesloten op alles om je heen (en ver daarbuiten) en krijg je onbeperkt informatie binnen.

 

Tijd is voor jou dan ook een heel ander begrip dan voor de rest (99%) van de mensen. Het lijkt of je in een andere tijd-dimensie leeft.

Jouw openheid kent geen grenzen, en in het dagelijks leven hou je ook niet van grenzen en heb je moeite met het begrijpen en toepassen van regels. 

 

Wanneer je uit balans bent, ben je het ultieme ongeleide projectiel, losbandig, de uitvergrootte vorm van alles. Een Reflector in balans is de ultieme vorm van alles omarmend, wijs en wordt steeds verrast door het leven.  

 

Je bent iedere dag een ander Energietype!

 

Bedoeld om zoveel te kunnen leren en ervaren dat jij uiteindelijk de wijze uil van iedereen om je heen bent. Seen it, done it, been there.

Maar dat is een flink pad en vraagt heel veel leren zien en ervaren.

Laat ik beginnen met jou uit te leggen wat exact het verhaal is:

 

ReflectorTrendwatcher:   Zien wat er aan zit te komen/nodig is 

Manifestor/Kick Starter:  Initieert en zet in gang  

Projector/Klankboard:     Implementeerd op uitnodiging  

Generator/Bezig Bij:         Wat moet er gebeuren? Heb ik daar zin in?  

 

Het zou dan allemaal gladjes verlopen, maar daar zijn we met z'n allen nog ver vanaf.  Dat zie jij, als Reflector, als geen ander!

 

Neem een keer de tijd om de volledige uitleg over jouw Energietype aan te horen. Ik kan je hier als zelf reflector zijnde heel ver in begeleiden en zou nog leuker zijn als we elkaar herkennen!

 

Groet, Jeannette

Reflector

Strategie
Autoriteit - Wegwijzer

Wacht een maan cyclus :

De Reflector is geen Solar (zon) maar een Lunar (maan) Energietype.

(1% van de wereld bevolking)

 

De wijze om correct in het leven te staan is dat de Reflector zich bewust wordt van zijn/haar unieke connectie met de 28 daagse Maancyclus.  

Dit is geen 'wacht cyclus' maar een intelligentie cyclus, bewustzijnsronde.

In deze 28 dagen komen alle benodigde planeet verplaatsingen voor en de hypersensitieve Reflector staat hierop aangesloten wanneer hij of zij leert hoe dat werkt. Een heel bijzonder proces.

Dit is exact waar de Reflector in zijn kracht komt te staan. Deze sensitiveit maakt dat zij de ultieme sensoren naar de toekomst zijn voor de rest van ons.  

Dit verklaart ook waarom Reflectoren tijd als iets heel anders ervaren.  

  

 

Je lichaam is zo gebouwd dat je een eigen 'wegwijzer' ingebouwd hebt gekregen, afhankelijk van je energietype. 

 

Eigenlijk de oorspronkelijke lichaams-intelligentie, die wij in de loop van de tijd allemaal vergeten zijn. 

 

Je moet even weten hoe het werkt.  

 

Voor Reflectoren is dit wederom de Maan, en om helderheid te verkrijgen bij het nemen van moeilijke beslissingen wachten zij 28 dagen, de volledige maan cyclus die in die 28 dagen het hele plaatje helder zet voor hen.  

 

Het is noodzakelijk dat jij als Reflector leert hoe een en ander in elkaar steekt.

GRATIS

 

GRATIS en onbeperkt kaarten aanmaken en bewaren. 

bottom of page